چن روز پیش الهام جون یه کیک دورنگ گذاشته بود منم تصمیم گرفتم تواین قالب گوگولی کیک اتریشی به روش /اون کیک الهام جون درست کنم که قیافش مثه اون بشه البته اون میوه وسطش توت فرنگی بود من نداشتم مال من اینجوری شد غزل ومن کلی از قیافه این کیک تو این قالب ذوق زده شدیمهورا


اول ازهمه بگم شیر وتخم مرغ وکره باید به دمای محیط برسه

مواد لازم : 1. تخم مرغ 4عدد

2. شکر ترجیحا پودرشکر 200گرم

3. کره 200گرم

4. آرد 300گرم حدود3پیمانه

5. شیر 1/3پیمانه

6. بکینگ پودر1ق م

7. وانیل1/8ق چ

8. پودرکاکایو 2ق س

9.نمک کمی

مراحل:

1-کره وپودرشکر و وانیل را میزنیم تا سبک بشه

2-تخم مرغها را یکی یکی اضافه ودر هر مرحله 2دقیقه هم میزنیم تا تمام 3-کم کم شیر را اضافه کنید بجای شیر هم میتونید آب میوه استفاده کنید

4- آرد وبکینگ پودر را اضافه کرده ولی دیگه با همزن نمیزنیم با لیسک هم میزنیم

5-این مخلوط را به دوقسمت مساوی تقسیم کنید ودرداخل یکی پودر کاکایو ونمک را اضافه کرده وهم بزنیداگه قالب شما مثل قالب من بود نصف قالب کاکایویی نصف طرف دیگه مایه سفید را میریزیماگه قالب معمولی داشتید اول مایه قهوه ای وروی آن مایه سفید را بریزید ودر فر 180 به مدت 45 دقیقه میذاریم وبعد از 5 دقیقه خنک شدن از قالب جدا میکنیم