پای بروکلی واسفناج

مواد لازم برای خمیر  :1.آرد2پیمانه

2.تخم مرغ 1عدد

3.مایه خمیر 1ق م

4.روغن نصف پیمانه

5.نمک وشکر 1ق

6.آب به میزان لازم

مواد بالارو همه را مخلوط کرده مثلاینجاومیذاریم تا خمیر ور بیاد

مواد داخل پای :1.گوشت چرخ کرده 200 گرم

2.پیاز 2عدد

3.اسفناج 200 گرم

4.بروکلی مقداری

5.تخم مرغ 3عدد

6.پنیر موتزارلاو بلوچیز وچدار حدود 1پیمانه

7.نمک وفلفل به میزان لازم

8.کمی روغن

اول گوشت را با 1پیاز خرد شده مخلوط میکنیم وبصورت گردوهایی در میاریم ودر کمی روغن تفت میدیم

 

 

بعد که گوشتها سرخ شد 1پیاز رو با ساقه های بروکلی کمی تفت میدیم تا پیاز نرم شه

 

 

 

وقتی پیاز نرم شد بروکلی خرد شده رو اضافه میکنیم

 

 

وقتی آب بروکلی هم کشیده شد اسفناج خردشده رو اضافه میکنیم

 

 

ما اصلا قصد نداریم سبزیجاتمون رو سرخ کنیم فقط میخوایم آبشون کشده شه تا توی خمیرمون آب نندازه وقتی موادمون آماده شد خمیرمون رو توی یه قالب چرب شده پهن میکنیم وتا نصف دیواره قالب بالا میاریمش

 

 

 

حالا مواد آماده شده رو روی خمیر میریزیم مثه تصویر زیر

 

 

حالا 3تا تخم مرغ را درکاسه میریزیم نمک وفلفل وهر ادویه که دوس دارین بهش اضافه میکنیم خوب همش میزنیم

 

 

بعد مخلوط پنیرها رو به تخم مرغ اضافه میکنیم

 

 

در آخر این مخلوط رو روی موادمون میریزیم

 

 

الان دیگه آماده اس که بره تو فر 180 بمدت 40 دقیقه

 

 

 

بعد که برشته شد میذاریم کمی خنک شه وبعد درش میاریم

 

 

ودر آخر یه نما از نزدیک خوشمزه

 

 

 

نوش جونتون درست کنین وحالش رو ببرین ومن رو هم فراموش نکنینچشمک

/ 5 نظر / 173 بازدید
الهه

مرسی فرانک جون این شد غذای امشب من .اهل بیت ما عاشق اسفناج و کلم برکلی هستن

عاطفه

فقط میتونم بگم عالی .دستت درد نکنه

الهه

فرانک جون واقعن گل کاشتی با این دستورت با کمی تاخیر دیشب این غذای محشر رو درست کردم عالللللللللللللللللللللی شد هر چی بگم کم گفتم

ملینا

واااااااااااااااااااااای واقعا کاراتون عالیه،خوش به حال اون خانواده ای که شما خانوم باسلیقه عضوشین.اصلا نمیشد به این همه هنر نظر نداد و تبریک نگفت

ویدا

عزیزم شعله بالای فر باید روشن باشه یا پایینی؟ که اینقد خوب بژزه و نسوزه؟؟؟