کیک جادویی شکلاتی

مواد لازم :1.آرد 65گرم

2.تخم مرغ 4عدد

3.شکر150گرم

4.مارگارین یا کره 125گرم

5.پودر کاکائو50گرم

6.شیرگرم نیم لیتر

7.آب 1ق س

8.وانیل 1/2ق چ


زرده وشکر ووانیل و1ق آب را باهم میزنیم تا کاملا سفید شه

کره را آب میکنیم

کره آب شده را کم کم به زرده ها اضافه میکنیم وهم میزنیم

آرد وپودر کاکائو ونوک ق چ نمک را باهم مخلوط کرده وکم کم به مواد اضافه میکنیم

وقتی آرد تمام شد نوبت به شیر گرم هستش شیر حتما باید گرم باشه وگرنه کره سفت میشه

سفیده ها را کاملا میزنیم تا وقتی ظرف را برمیگردونیم سفیده ها نریزه 

حالا 1 قاشق از سفیده را به موادمون اضافه میکنیم وبا لیسک بصورت دورانی هم میزنیم

1ق دیگه از سفیده را بهش اضافه میکنیم وقتی خوب مخلوط شد این مواد شکلاتی را به بقیه سفیده اضافه میکنیم وهم میزنیم

سفیده با مواد کاملا باید مخلوط شه واثری از سفیده به چشم نیاد این مایع کیک خیلی شل پس باید دقت کنید توی یه ظرف مستطیل شکل مثه پیرکس اول خوب چربش کنیدبعد آردپاشی کنید واین مایع را داخلش ریخته درفر 160 درجه بمدت 1ساعت وقتی پخت باید کاملا سرد بشه وبعد برش بزنید 

/ 42 نظر / 195 بازدید
نمایش نظرات قبلی
آسمونی

ماگارین هم که یه نوع کره گیاهیه!!! منظورم اینه که جایگزین کره (حالا هم حیوانی هم گیاهی) چی میشه جایگزین کرد؟ روغن جامد لادن طلایی میشه؟

غنچه

واای درستش کردم الان تازه گذاشتمش تو فر نمیدونم چرا یه حسی دارم که میترسم خراب میشه

غنچه

فرانک جون واقعا عالی شد ٬ همه دوستش داشتن مخصوصا مامانم :) یه ساعت بعدش اصن اثری ازش نمونده بود دیگه :ی ممنون [ماچ]

الهام

واقعا جادوییه. و بنظر فوق العاده عالی میاد. بوش که ما رو مست کرد باید حتما طعمشم بچشیم. ممنون از آموزش خوبتون.[گل]

سارا

مرسی فرانک خانم. تمام دستورهایی که شما میذارین توش پر از انرژی مثبته

پویا

سلام ارد فقط 65 گرم کافیه؟

شین

فردا درستش میکنم ! اگه بد شه چی من زیاد وارد نیستم

گیتا

سلام من این کیک رو پختم. مزه اش خوب بود و همسرم هم خوشش اومد ولی شکلش کاملا متفاوت با مال شما شد. اول اینکه وقتی از فر دراوردم کلی پف داشت که وقتی سرد شد کاملا خوابید. و خودش و روش هم کلا خیلی ترم و پفکی بود و من احساس نکردم اون لایه موس مانند رو در وسطش. مثل عکسی که شما گذاشتین که روی کیک حالت ترد داره نشد اصلا. نمی دونم کجا اشتباه کردم چون دستورالعمل رو مو به مو اجرا کردم.

ایمانه

سلام خانم گل ، سال نو مبارک ببخشید عزیزم، یک سوال کلی دارم، شما در دستورهاتون که از قالب استفاده شده، اندازه قالب را ذکر نکردید مثلا کیک ملکه الیزابت ویا پای کلم بروکلی و اسفناج و یا همین کیک جادویی را خواستم درست کنم اما توی سایز قالب موندم ،بخصوص در کیکها که می دونید مهم هست میشه بگید در این ۳ دستور سایز قالبتون چقدر بوده؟ ممنون ممنون عزیزم

سارا

فرانک جان خسته نباشي،من تازه امروز سايت شما رو ديدم و خيلي خوشحالم ازين موضوع. ي سوال داشتم،من براي اينکه متوجه شم کيک پخته با نه،چنگال ميزنم،اين کيک ک داخلش بافت نرمتري داره،100% ب چنگال ميچسبه،براي اينکه بفهميم اين کيک پختش کامل شدخ،بايد چکار کنيم! ممنون از پاسگوييتون