گوزلمه گوشت

مواد لازم :1.آردحدود 2پیمانه

2.آب به مقدار لازم

3.گوشت چرخ کرده 200گرم 

4.پیاز 1عدد

5.روغن وکره به میزان لازم

6.نمک وفلفل وپاپریکا به میزان لازم

 

اول ازهمه مواد خمیزمون رو درست میکنیم آب را به آرد  وکمی نمک اضافه میکنیم تا خمیری بدست بیاد که به دستتون نچسبه تا خمیر کمی استراحت کنه مواد داخلش رو آماده میکنیم

 

 

 

پیاز را خرد کرده در تابه با نمک وکمی روغن تفت میدیم تا سبک بشه اصلا پیاز داغ نمیخوایم

 

 

وقتی پیاز به این مرحله رسید گوشت ونمک وفلفل وپاپریکا اگه دوس داشتین کمی پودر پیاز هم بهش اضافه کنین

 

 

 

گوشت ما که آبش کشیده شد دیگه آماده اس میریم از خمیر یه چونه بر میداریم وباز ش میکنیم خیلی نازک بازش میکنیم بصورت یه مستطیل یا مربع بزرگ در میاریم

 

 

وقتی خوب نازک باز شد موادمون رو روش پهن میکنیم خیلی زیاد پرش نمیکنیم درهمین حد کافیه

 

 

حالا دوطرف خمیر را روی هم میاریم

 

 

 

بعد طرف دیگه خمیر را روی هم میاریم تا مثه یه مستطیل یا مربع کوچکتر بشه

 

 

حالا روی یه ساج یا ماهیتابه بزرگ کمی کره میمالیم تا داغ شه وبعد این خمیرها رو با شعله کم میذاریم هم بپزه هم سرخ شه

 

 

باید هر چن وقت یه بار با برس که کمی کره بهش زدیم روی خمیرهامون بمالیم که خشک نباشه وبسوزه وقتی دوطرف خمیر سرخ شد اماده خوردن میشه

 

 

این خوشمزه ها رو باید داغ داغ نوش جون کرد یه دفعه درست کنین دیگه مشتریش میشین نوش جونتون هروقت درست کردین یاد منم بیفتین

/ 5 نظر / 358 بازدید
mahrou

Az sheklesh Malone ke kheili khoshmaze last.lotfan chand model ghazaei ke mate khamir nakhad niz dorost konid

مهسا

ممنون. یه سوالی داشتم. میشه بجای اب شیر بریزیم؟

ایتان

سلام خمیر رادرست کردم ولی بازنشد ،ارد هم به مقداری که به دست نچسبه زدم ولی نمی دونم چرا اینجوری شد

الهام

سلام . برعکس اسمش که سخته درست کردن خودش خیلی راحته و خوشمزه . من عاشق غذاهای خمیری ام.[گل]

الهه

فرانک جون عاشقتم من موندم تو عید که خونمون اینترنت ندارم چه کنم که نمی تونم به اینجا سربزنم [نگران] تو هم عید اینجا نیا [قهقهه]پکه دلم نسوزه [ابرو] این غذا رو خوردم و بسیار خوشمزه است مرسی از آموزش های عالیت